Kövess minket

Hiphop

Kodak Black: Kezd idegesíteni, hogy azt mondjátok egy klón vagyok

Megosztva

Kikezdi Kodak Black idegeit, hogy egyre többet hallja másoktól, hogy valójában nem is ő szabadult a börtönből, hanem csak egy klónozott énje.

A floridai rapper januárban hagyhatta el a börtönt, miután Donald Trump kegyelmet adott neki, de a fanok azonnal kiszúrták, hogy Kodak a korábbi fotóihoz képest eléggé lefogyott, hatalmas hajat növesztett magának, egyesek pedig azt is észlelni vélték, hogy a rapper hangja mintha picit másmilyen lenne a videókban.

Kodak nemrég egy Instagram Live során elégelte meg a poénkodást, és kikakadt a klóndumára. „Miért nem olyan a hangom, mint Kodaknek? Mi a fene? Akkor milyen a hangom? Ez az egész klón szarság kezd nagyon felidegesíteni. Az elején nem kattogtam rajta, de most már felbasztok” – mondta a biztosan nem klónozott Kodak a Live során.

[instagram]CL1ZmR9D7VR[/instagram]
Az egész klón mém vádaskodás nem Kodak Blackkel kezdődött amúgy, hanem még Gucci Mane 2016-os szabadulásának idején indult, mikor Guwop gyakorlatilag teljesen más emberként jött ki a börtönből, mint ahogy bevonult. Gucci egy pocakos, lean függő arcként került kóterba, hogy aztán évekkel később egy kockás hasú, gyönyörű fehér mosolyú, délceg férfiként távozzon onnan. Ezután terjedt el a vicc összeesküvés-elmélet, miszerint Gucci még mindig börtönben van, ez az új Gucci pedig a CIA egyik klónja. A rapper először nem igazán örült, hogy nem értékelik a börtönben elért eredményeit, és megkérdőjelezik, hogy képes volt javítani önmagán, de később ő is átvette a poént, dalszövegekben és klipekben is utalt a klón mémre. 

Talán ezért is történelmi, hogy Gucci Mane nemrég összefutott Kodak Blackkel egy klóntalálkozóra, és persze nem bírta ki, hogy ne dörgölje a rapper orra alá, hogy most ő került sorra a klón poénkodásban. „Azt mondják, hogy egy klón vagy, ez igaz?” – kérdezi Gucci a videón, de láthatóan Kodak nagyon nem szeretne erről beszélni. Gyanús…gyanús.

[instagram]CL3-SMIAG13[/instagram]
(HNHH)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés