Kövess minket

Hiphop

Kodak Black: Leütöttem Sticky Fingaz-t, de rá is lőttem volna, ha…

Ha az a ha, ott nem lett volna.

Megosztva

Forrás:

Kodak Black-ről jó ideje köztudott, hogy egyáltalán nem tartja sokra a kilencvenes évek előadóit, és ennek bizony – talán túlságosan – gyakran hangot is ad. Múlt szombaton egy élő Insta videóban hozakodott elő egy olyan sztorival, amely olyan kacifántosra sikeredett, hogy méltán kerülhetne be bármely másodikas olvasókönyv hasábjaira.

A 21 éves floridai rapper állítása szerint egyszer jól elverte az Onyx veteránját, Sticky Fingaz-t, akinek a dulakodás közben, valamilyen úton-módon előkerült a pisztolya is. A stukker azonban Kodak kezében kötött ki, de mikor meghúzta volna a ravaszt nem sült el, mivel az állítólagos fegyver csak egy utánzat volt.

[instagram]BvFBlKXHUyX[/instagram]
„Az unkatesómmal odajött a turnébuszomhoz, majd pillanatokon belül összebalhéztunk. Egyszerűen kiakaszt a stílusa, nem bírom az ilyen öreg faszikat. Én a kilencvenes években születtem, semmit tiszteletet nem érzek az akkori előadók irányában” – kezdett bele, ám a történet lényegi része még hátra volt.

„Simán kipattintottam, a táskáját meg utána hajítottam. Akkor láttam, hogy pisztoly van nála. Rámentem, megszereztem a stukkert, de mikor le akartam lőni kiderült, csak egy játékpisztollyal hadonászott. Azzal próbált megijeszteni, nem jött össze. Ezután pedig elszaladt. Ez a tag egy színész, semmi más”.

Sticky egyelőre nem reagált a videóban elhangzottakra.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés