Kövess minket

Hiphop

KODAK BLACK-RŐL BESZÉL MINDENKI

A floridai Pompano Beach-nek van egy büszkesége: Kodak Black. Most a fiatal rapperről beszél mindenki a rap szakmában…

Megosztva

Kodak Black mondhatni, egy középiskolás rapper Amerikában. Azonban zenei tehetsége és a rap iránti érzéke miatt, magasan kitűnik a szcénából. A 18 éves kölyökre Drake is felfigyelt, és ahogy hangoztatta, figyelemmel fogja kísérni a pályafutását.
Earl Sweatshirt nem tudott elmenni szó nélkül az mellett, hogy Drake –nek felkeltette az érdeklődését a fiatal rapper, ezért a twitteren vonta kérdőre Drake-et és azt hangoztatta, hogy a sztár csak be akarja olvasztani saját karrierjébe és semmi jó indulat nincs mögötte. A kijelentésre egy olvasó reagált, akivel Earl hosszasan elkezdett vitatkozni.

Nyilván Kodak Black is értesült, hogy róla folyik a vita a ,,nagyok” között, de eddig még nem foglalt állást egyik oldalon sem. Talán nem is nagyon érdekli és a zenekészítéssel van elfoglalva,ugyanis több, mint 50 száma van már a youtube-on és videói csaknem az egy milliókat súrolja.

A 90-es évekbeli Dirty South stílust vegyíti egyedi flow-jával, éneklésekkel tűzdelve. A szemtelenül fiatal rappert azonnal meglehet kedvelni, de ahogy a külföldi oldalak írják: a szerethető éne mellett ott van egy egészen csibész, külvárosi rossz fiú beütés is, ami teljesen hiteles képet ad a zenéinek.

Earl Sweatshirt-nél ez a videó verte ki a biztosítékot. Earl szerint Drake egy: ,, Kultúra keselyű…!”

[vembed youtube=”X-1_hIgO0rA” ]

 

[vembed youtube=”h8cyM_damag” ]

[vembed youtube=”Bp1ShTaNfO8″ ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.