Kövess minket

Hiphop

Kodak Black szomorkás dallal üzen a börtönből

A rácsok mögött sem vesztette el muzikalitását a fiatal emszí. Sőt!

Megosztva

Gyorshajtással kezdődött Kodak Black kálváriája még idén áprilisban. A „modern” hiphop egyik legnagyobb ígérete akkor indult meg a lejtőn, méghozzá fénysebességgel.

A gyorshajtásból ugyanis autós üldözés lett, majd kábítószerrel és lőfegyverrel való visszaélésbe torkollott. Azóta tulajdonképpen, egy rövid időszakot leszámítva, a rapper börtönben csücsül, és még marad is egy darabig, legkorábban ugyanis november 30-án helyezhetik szabadlábra.

De, csak abban az esetben, ha egy, még függőben lévő perében (szexuális zaklatás) ártatlannak találják.
Röviden, nem könnyű a helyzete a 19 éves srácnak, aki idén már kiadott egy nagysikerű lemezt, a „Lil B.I.G. Pac” címűt, amit sokan egyenesen az év albumának tartanak a tengerentúlon. Abban biztosak lehetünk, ha Kodak szabadul a böriből, akkor temérdek zenével látja majd el rajongóit. Ideje bőven van alkotni.

Erre példa egy rövidke videó, amit maga az érintett készített, amint egy ismerősével telefonál a cellájában, majd énekel neki pár sort a hányatatott sorsáról.

[vembed youtube=”eSOBqbtfrho” ]

Azt nem tudni, hogy csak egy rögtönzött freestyle-ról van szó, vagy netán már egy kész szövegét nyomta el a beszélgetés közben Kodak Black, de az biztos, hogy a melankolikus cucc meglehetősen megindítóra sikeredett.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés