Kövess minket

Bulvár

Kodak Blackért aggódnak a rajongói, miután extra furán viselkedett egy új interjúban

Megosztva

Zias és B.Lou videó reakciókkal operáló YouTube csatornáján Kodak Black új „Super Gremlin” című videója volt nemrég terítéken, amit a rapperrel együtt elemeztek. Az online diskurzus mégsem arról szólt, hogy a rapper milyen háttérinfókkal látta el a nézőket a klipről, hanem arról, hogy Kodak láthatóan nincs jól, jobb esetben csak nagyon be van mindenezve, rosszabb esetben pedig 5 napja nem aludt, de fixen nem normális, ahogy viselkedik.

A néha igen kínosba forduló videó során Kodak a szemeit forgatta, folyamatosan mozgolódott, remegett, kattogott, így felmerült a kérdés sokakban, hogy drogok hatása alatt áll. A rapper maga a videóban mondjuk arról beszél, hogy hulla fáradt.

Twitteren a rajongók a rapper egészségéért aggódtak, többek szerint szomorú látvány volt az egész, de valaki például viccelődve megjegyezte, hogy az egész olyan volt, mintha Kodak egy CIA által elrendelt alvásmegvonásból szabadult volna rá az interjúra.

A floridai rapper az egyik kommentre azt válaszolta, hogy csak megjátszotta a fura viselkedést, és nem drogozik, mivel folyamatos drogteszteken kell résztvennie az ideiglenes szabadlábra helyezése óta. Egy másik posztban arról ír, hogy napi 18 órát dolgozik, ezért aztán keményen fáradt.

(XXL)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés