Kövess minket

Bulvár

Kodak Blackre akár még 30 év börtönt ráhúzhatnak

Újabb vádpontokban gyanúsították meg.

Megosztva

Forrás:

Floridai rapper, Kodak Black nemrég közel 4 év börtön kapott, amiért hazudott egy kötelező formanyomtatványon fegyvervásárláskor (egész konkrétan letagadta, hogy eljárás folyik ellene), de lehet ez még bőven több is, ha bűnösnek találják több másik most ismertetett vádpontban – írja a Miami Herald.

A lap írása szerint a rappert két másik fegyverbirtoklási ügyben is gyanúsítják, és mivel az ügyészség visszaesőként kezeli, ezért aztán akár 30 év börtönt is kaphat, ha elítélik. A vád szerint Kodak az egyik fegyvert még januárban vásárolta, a másikat pedig májusban találták meg nála, mikor letartóztatták.

A rapper ügyvédje, Bradford Cohen azt mondta, hogy szerinte az állam hibázott, mikor majdnem 4 évre ítéltek valakit, aki rosszul töltött ki egy dokumentumot fegyvervásárláskor. Azt is hozzátette, hogy kevesek ismerik azt a Miamiban érvényes jogszabályt, hogy ha bűntetett előéletű fiatal vagy, akkor csak 24 éves korod után vásárolhatsz ismét lőfegyvert. Persze a törvény nem ismerete nem mentesít a kihágás alól.

(XXL)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés