Kövess minket

Aztaa

Kómában van a felnőttfilmes Emily Willis egy túladagolás után

Megosztva

Jelenleg is kómában van a híres pornószínésznő, Emily Willis, egy állítólagos drogtúladagolás után – tudta meg a TMZ. A családja már felkészült a legrosszabb eshetőségre.

Willis még február elején került kórházba, miután állítólag túladagolta magát, igaz azt nem közölték, hogy pontosan mivel. Ekkor még csak annyit lehetett tudni az állapotáról, hogy válságos. Márciusban aztán a családja gyűjtés indított a GoFundMe nevű oldalon, hogy fedezni tudják az egyre növekvő kórházi számlákat és a család utazási költségeit is. A cél 60 ezer dollár, ebből eme cikk írásakor közel 44 ezer jött össze.

A TMZ a napokban aztán azt is kiderítette, hogy a színésznő miért van még egy hónap után is kórházban. Habár az állapotát sikerült stabilizálni és már nincs közvetlen életveszélyben, jelenleg is kómában van és nem ébredt még fel.

Emily apja a portálnak elárulta, hogy lányát jelenleg gépek tartják életben, így aztán felkészültek a legrosszabbra, hogy elveszítik őt. A család azt is elmondta, hogy habár a lány állapotát eredileg túladagolásnak tudták be, az elsődleges toxikológiai vizsgálat negatív lett, tehát nem volt semmi a szervezetében, de ezt még további vizsgálatok követik majd. Emily egészségügyi krízisét az is okozhatta, hogy kórházba kerülése előtt nagyon sovány volt, mindössze 37 kilót nyomott.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés