Kövess minket

Bulvár

Kómában van egy az Astroworld fesztiválon megsérült 9 éves kisfiú

Megosztva

Jelenleg is mesterséges kómában fekszik egy 9 éves kisfiú, aki még a pénteki Astroworld fesztiválon sérült meg. A fiatal fiúnál agyödéma alakult ki, miután a tömeg összenyomta és megtaposta – tudósít az ABC Houston.

Az Ezra Blount nevű fiú az apjával együtt ment Travis Scott koncertjére, melyen 8 ember meghalt és sokan megsérültek a hatalmas, fullasztó tömeg miatt. A gyermek az apja nyakából ülve nézte Travis fellépését, de az apuka a nyomasztó tömegben elájult, a fiú pedig lezuhant a földre. A tömeg ezután agyontaposta a gyermeket, akinek az összes szerve roncsolódott, kórházba szállították, de válságos az állapota, jelenleg is az életéért küzd.

Borzalmas, megsérült a tüdeje, a veséje, a mája, gyakorlatilag az összes szerve. Szívrohama volt, gyenge a szíve szegénynek, agyödéma is kialakult nála, szóval mesterséges kómába kellett rakni. Mindent megtesznek az orvosok, jelenleg csak bizakodni tudunk a sok negatív kilátás ellenére” – mondta Ezra nagymamája a Rolling Stone-nak, aki nővérként dolgozik.

Az apuka is nyilatkozott, mint elmondta, nagyon mérges, és nem érti, hogy Travis Scott miért nem állította le időben a koncertet, mely fél órával az első súlyos sérülések után is folytatódott. A család pert indít a fesztivál ellen, nem ők az elsők, akik így tettek.

Travis Scott korábban bejelentette, hogy kifizeti a fesztiválon elhunyt 8 ember temetését, és ingyenes online terápiát biztosít azoknak a rajongóknak, akik igénylik.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés