Kövess minket

Bulvár

Koporsóját monster truckban szállítva, Ruff Ryders motorosok kísérték utolsó útjára DMX-et

Megosztva

Elbúcsúztatták DMX-et. Az április elején elhunyt rappert helyi idő szerint szombat délután kísérték utolsó útjára Brooklynban, egészen a Barclays Centerig, ahol barátai, kollégái emlékeztek meg róla beszédekkel, videoinstallációkkal, és fellépésekkel.

DMX koporsóját egy „Éljen örökké DMX” feliratú monster truckban szállították, és olyan közel 2000 Ruff Ryders motoros robogott mellette.

A Yonkers-i születésű rap legenda koporsóját a járvány miatt mindössze 10%-os kihasználtságú Barclays Centerbe vitték, ahol egy a rapper pillanataiból összevágott videóval indították a megemlékezést, majd a hatalmas színpadon Kanye West Sunday Service kórusa lépett fel, vörös fénybe burkolózva adták elő a „Back to Life„, és a „Keep on Movin’” című számokat.

Ye amúgy a saját YEEZY márkájával egy DMX mintázatú Balenciaga kollab pulcsit is megjelentetett. A pulcsiból befolyó profitot teljes egészében DMX családjának utalják.

A rendezvényen Nas, Eve és Swizz Beatz is beszédet mondtak, a rapper egyik lánya pedig apja ’98-as „Slippin” című slágerét dolgozta át egy megható rap dallá, melyben apjára emlékezett. Alább csekkolhatóak ezek a pillanatok, a teljes megemlékezéssel együtt.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés