Kövess minket

Hiphop

Korábban soha nem látott fotók kerültek elő Tupac Shakurról

Megosztva

Eddig a publikum által korábban soha nem látott fotók láttak napvilágot Tupac Shakur-ról.

A szóban forgó képeket, amik Pac 1993-as szexuális erőszak vádjai utáni letartóztatásakor készültek, DJ Skandalous osztotta meg a közösségi oldalain. A képeket a New York-i rendőrség készítette Manhattanben. Az első fotón a rapper szemből látható, míg a másodikon a jobboldali profiljával, mely egy nagy sebhelyet is feltár.

Hihetetlen fotók! 2024-et írunk, és még mindig új 2Pac fotók kerülnek elő. Ezek a képek akkor készültek, amikor 1993. november 19-én letartóztatták a rappert. A heg 2Pac arcán csak smink, mivel ebben az időben a „Harlemi ziccer” című filmet forgatta” – írta Skandalous a fotókhoz.

Az is érdekes, hogy látszik, hogy Pac-nak foltokban hiányos a haja. Sokan azt mondták, hogy Pac azért borotválta le a fejét, mert elkezdett kopaszodni de ez inkább az alopecia neve betegség bizonyítéka lehet, melyről barátja, Will Smith későbbi felesége, Jada Pinkett Smith is mesélt, és amelyben ő is szenved. A betegség Jada szerint azután alakult ki Pac-nál, hogy a rendőrök 1991-ben megverték.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés