Kövess minket

Hiphop

Kosárlabdapályát neveznek el Bigge-ről Brooklynban

Valaha a kis Notorious is ott pattogtatott.

Megosztva

Forrás: Youtube

The Notorious B.I.G.-ről neveznek el egy kosárlabdapályát Brooklynban, nem messze onnan, ahol a keleti-parti legenda felnőtt. Az ötlet a városrész egyik önkormányzati képviselőjének, Robert Cornegy-nek a fejéből pattant ki, aki ugyanabban a háztömben élt, mint Biggie és családja.

A néhai rapper rengeteg meccset nyomott le itt a haverjaival még mielőtt befutott volna, akárcsak Cornegy, szinte minden nap ott hesszelt a palánkok árnyékában. A politikus egyébként még Biggie édesanyjának ígérte meg évekkel ezelőtt, hogy mindent megtesz azért, hogy a pályát a máig tisztázatlan körülmények között meggyilkolt rapperről nevezzék el.

Forrás:

A névváltoztatásra New York városának vezetői is rábólintottak, így már semmi akadálya annak, hogy a májusban kifújt B.I.G. falfestmény mellett újabb helyszín őrizze Christopher Wallace nevét, és örökségét.

[twitter]https://twitter.com/BrooklynNets/status/866352764712091648[/twitter]

A pályát kicsínosítják az elkövetkező napokban, és augusztus ötödikén egy kosár bajnokságot is rendeznek ott Big Poppa tiszteletére. A névadó ünnepségre augusztus elsején vagy másodikán kerülhet sor.

Nemes gesztus.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés