Kövess minket

Stílus

Köszönjük meg Chance The Rapper-nek, hogy újra divatba hozta a Supreme és Champion márkát

Köszönjük szépen Chance, de tényleg. Köszi.

Megosztva

Forrás:

Chance The Rapper nem csak az embertársainak adja vissza az életkedvét zenéivel, hanem, ha úgy támad úri kedve, egyszerűen visszahoz néhány ruhamárkát a divatba. Az eddig leginkább szerénységéről ismert emszí tegnap egy élő Instagram videóban árulta el, hogyan lett ismét népszerű az immár 1 milliárd dollárt érő Supreme, no meg a Champion.

[twitter]https://twitter.com/IamAkademiks/status/951233903729238016[/twitter]

„Mindenki tudja, hogy én hoztam vissza a Supreme cuccokat. Nem szajkózom ezt minden nap, nem az a fajta srác vagyok, de a Champion-t is én tettem újra ismerté. Köszönje ezt meg mindenki, aki Champion-t hord, miattam nem vagytok már gagyik” – mondta a chicagói rapper, miközben a bőröndjét pakolta ki európai utazását követően. Gyanítjuk, hogy az öreg kontinensen tett látogatása után nálunk is menő lesz ez a két, egyelőre teljesen ismeretlen márka.

Mi azonban nem hallgathatjuk el Tyler, The Creator, illetve a (nem)komplett Odd Future krú felelősségét a Supreme újbóli térnyerésében, hiszen a srácok több mint tíz éve feszítenek már a gúnyáikban, egy halk köszi tán’ nekik is kijár.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés