Kövess minket

Bulvár

Köszönték szépen, de nem kértek Kanye West adományából egy atlantai egyházközösségben

Pedig a hírek szerint szép summát utalt át Kanye.

Megosztva

Forrás:

Hiába adományozott nagyobb összeget egy Atlantában működő baptista egyházközösségnek Kanye West, a helyi lelkipásztor, Jamal Bryant mégsem kért a rapper pénzéből, inkább az utolsó centig átutalta azt egy középiskola számlájára. Bryant tiszteletes elmondása szerint, Ye egy hónappal ezelőtt, szeptemberben járt náluk egy istentiszteleten, majd nem sokkal a vizit után küldte nekik az adományt, aminek akkor még nagyon örültek a közösség tagjai. Csak hogy október 5-én Kanye Utah Állam fővárosában, Salt Lake Cityben rendezte meg a soron következő Sunday Service nevű vallásos összejövetelét, mely alatt, ahogy tőle megszokhattuk, többször magasztos hangon méltatta Donald Trump amerikai elnököt, aki az afrikai kontinensről úgy „alles-zusammen” roppant lenézően, tiszteletlenül beszélt korábban. Az ottani országokat szimplán seggfej nemzeteknek titulálta, ez pedig érthető módon kellemetlenül érintette a lelkipásztort (is).

Bryant atya nem hezitált sokat: a frissen kapott pénzt átutalta annak az atlantai magániskolának a számlájára – a Morris Brown Collegeről van szó -, ahol Kanye anyukája, a néhai Dr. Donda West egykor afroamerikai irodalmat tanított, mondván ott majd több hasznát veszik, mint náluk. A tiszteletes ezen felül kategorikusan elhatárolódott a rapper „bűnös” kijelentéseitől.

A múlt hét során egy videót is feltöltött YouTube-ra az egész hercehurcáról, mivel sokan nem értették, miért utasította vissza az adományt.

[vembed youtube=”3yk9bmWsFpQ” ]Kanye egyébként most péntekre ígérte új albumát, a beszédes című, Jesus is King megjelenését, már elő is lehet rendelni, habár, hogy valóban kijön-e a cucc, vagy esetleg megint felülteti a rajongóit, azt csak a jó Isten tudná megmondani, de lehet, hogy még ő sem.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés