Kövess minket

Tech

Követőket törölhetsz és kommenteket lájkolhatsz az Instagram új frissítésének köszönhetően

A cél, hogy még felhasználóbarátabb legyen az app.

Megosztva

Újabb újításokat vezetett be az Instagram. A fotómegosztó app kivételesen nem a Snapchattől nyúlt le ismét funkciókat, hanem az eredeti rendeltetésén, a sima fotó és videómegosztó platformon eszközölt olyan változtatásokat, mely a felhasználók kezébe ad egy kicsivel több hatalmat saját kontentjük kezeléséhez. 

Komment lájkolás

Mostantól már nem csak a képeket és a videókat, de a kommenteket is lehet szívecskézni. Ha valaki beírja a képed alá, hogy „Látom lejársz az edzőterembe, szép!„, akkor mostantól a komment melletti szívre kattintva bármikor kifejezheted, hogy ez a stílus jobban bejön, mint az alatta lévő: „Még mindig dagadt vagy, ne is próbálkozz!„.

Kommentek kikapcsolása

Ha esetleg túl sok lenne a paraszt a képeid alatt, akkor most már két pöccintéssel el tudod némítani őket. Új kép feltöltésénél a további beállítások résznél tudod kikapcsolni a kommentelést, régieknél pedig a jobb sarokban lévő három pontra kattintva. Ha meggondolnád magad, bármikor visszaállíthatod, és persze még mindig ott van a jó öreg gyomlálás, tehát továbbra is törölhetőek egyeséve nemkívánatos trollkodások. 

Követők törlése

Nem mered kirakni a hétvége parább képeit, mert kiakad az exed? No problemo, csak állítsd privátra a profilod, majd töröld a követőid listájából a mellette lévő 3 pontra kattintva. Mondanánk, hogy sose tudja meg, de amilyen őrült valószínűleg elvágja a torkod mikor következőleg összefuttok, szóval csak óvatosan!

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés