Kövess minket

Aztaa

Közel 30 millió forintot ért az asztal, ahol a ‘Maffiózók’ utolsó jelenetét forgatták

Megosztva

Az éttermi fülke, ahol Tony Soprano leült a családjával a ‘Maffiózók‘ utolsó jelenetében, most kelt el egy árverésen, és valaki milliókat fizetett érte forintba átszámítva.

Tony asztala évekig turista látványosság volt a Holsten’s fagylaltozóban, Broomfieldben, New Jersey-ben, de az üzlet felújításra szorul, és a fülkének mennie kellett. A tulajok úgy döntöttek, hogy a legmagasabb licit viszi. A finálé után, mely elég sejtelmesen zárta le a sorozatot, a „Sopranos” rajongók gyakorta elzarándokoltak a helyre, ahol Tony utoljára volt látható. Sajnos az évek során bekövetkezett elhasználódás arra kényszerítette a fagylaltozót, hogy eladja a tévétörténelem egy darabját.

A Holsten’s a híres bútorokat – fülkét, asztalt, térelválasztót és egy egyedi táblát, amely a Sopranos család számára foglal helyet – a múlt héten tette fel az eBayre 3000 dolláros nyitó licittel, miután licitháború vette kezdetét.

Amikor az árverés lezárult, 82 600 dollárért, azaz közel 30 millió forintért kelt el a filmtörténeti ereklye, ami több mint elég ahhoz, hogy fedezze a Holsten’s közelgő felújítási költségeit.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés