Kövess minket

Stílus

Közeleg a Halloween, az Urban Outfitters pedig segít, hogy valódi INFLUENSZER lehess az ünnepre

Megérkezett az év jelmeze.

Megosztva

Forrás:

A Halloweeni időszak ha itthon nem is, (hiszen Magyarországon CSAK HALOTTAK NAPJA VAN) külföldön évről évre mindenképpen a beöltözésről és a minél egyedibb maskarákról szól. A Best Products szeptemberi válogatása végigveszi, hogy mik lehetnek 2018 legjobb jelmezötletei, a felhozatal elején pedig a következők állnak: Fekete Párduc, Eleven a Stranger Thingsből, Wonder Woman, Venom, Michael Myers és Rick a Rick és Mortyból.

Ezeket olvasva is jogosan merülhet fel, hogy ugyan hol vannak már azok az idők, amikor még a boszorkány, a vámpír, és a bohóc volt a kedvenc öltözékünk az őszi ünnepre. Nincs mese, a popkultúra és a mocskos globalizált világ a fránya, kizsákmányoló szórakoztatóiparral együtt átvette az irányítást, ami persze nagyon modern és aktuális eredményt szült, de mi akkor is megkérdeznénk, nem lehetne ezt fokozni esetleg? Nem lehetne valami ennél is modernebb? Valami ennél is kétezertizennyolcabb?

Az Urban Outfitters válasza az volt, hogy de, már hogyne lehetne, majd 59 dollárért (vagyis kábé 16 ezer 500 forintért) egy egészen komplett kosztümöt kezdtek el árulni, aminek segítségével vérbeli, az ebédjét tökéletes fotózási praktikákkal megörökítő, gyógyteákat és fogfehérítő termékeket hibátlan érzékkel promózni tudó influencer válhat belőled október utolsó napjaira. Kell ennél több? Mégis ki ne akarná Eminem lányának a példáját követni, és ki ne örülne annak, ha eggyé válhatna az értékes és inspiráló influencer-világ legnemesebb egyedeivel, azok közül is annak Szűz Máriájával, Évájával, first lady-jével, avagy Kim Kardashiannel?

Influencer Halloween Costume Set

Shop Influencer Halloween Costume Set at Urban Outfitters today. Discover more selections just like this online or in-store. Shop your favorite brands and sign up for UO Rewards to receive 10% off your next purchase!

Forrás: Urban Outfitters

Kim luxus-streetwear biciklisgatyái és szürkés topjai akkora hatást gyakoroltak a divat piramisának tetején trónoló stílusbajnokok öltözködésére, hogy most egy az egyben a West-feleség, egészen pontosan az ő, és klónjainak a teljes outfitjét kapjuk vissza, az „Influencer Halloween Costume Set” képében, egy, a Yeezy-nél picit fast fashionösebb kiadásban.

A cég jól megtéveszti ám az óvatlan fogyasztót, hiszen az ár sajnos csak a felsőt és a nadrágot foglalja magába, a teljes tökéletesség eléréséhez még 110 vaskos dollár szükségeltetik, (sapka – 10 dollár, szőke paróka – 16 dollár, Fila Disruptor 2 – 70 dollár, napszemüveg – 14 dollár) de hát a hőn áhított népszerűségért bármit, nemde?

Megjegyzés: az ár sajnos a posztonkénti 50 ezer likeot és a 2 milliós követőszámot sem tartalmazza, de azért előre is happy halloweent, csajok : (

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük