Kövess minket

Hiphop

Közös kiadót alapított „Gucci Gang: The Label” néven Lil Pump és Smokepurpp

Már túl vannak az első igazolásukon a srácok.

Megosztva

Forrás:

Lil Pump és Smokepurpp fiatal koruk ellenére – Pump 18, míg Purpp 21 éves – már az egész világon ismert előadók, akik nem mellékesen egy rakás pénzt keresnek a zenéikkel. A showbiznisz világában azonban gyorsan változnak a dolgok, ezért gondolhatták a srácok, hogy az aranyláncok, luxusautók valamint a gyémántberakásos grillek szentháromságában esetleg másra, valami jövedelmezőbbre is költhetnék keresetüket. Vagy legalábbis annak egy részét.


Ezért aztán közös vállalkozásba kezdtek; zenei kiadót hoztak létre Gucci Gang: The Label néven, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy fiatal, feltörekvő rappereket karoljanak fel. Purpp elmondása szerint az első „fecske” már meg is érkezett a fedélzetre:

[instagram]BpzpqGtn_4x[/instagram]„Pump és én visszük a céget. Ha valaki megtetszik, azt leszerződtetem. A legelső igazolásunk Richy Samo Floridából. Elképesztően jól nyomja. Persze többeket is figyelek, de nem árulom el kiket, nehogy más is megkörnyékezze őket” – avatta be a hallgatókat a kiadó belső ügyeibe egy rádióadásban tegnap.

Végezetül lessünk bele Samo pár hónappal ezelőtt publikált klipjébe, rövidke Lil Pump cameóval megbolondítva:

[vembed youtube=”hUpdLvm-SF4″ ](HNHH)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés