Kövess minket

Bulvár

Közös Onlyfans profilt indított DJ Khaled és Fat Joe

Szerencsére nem tizennyolc pluszos tartalmakkal.

Megosztva

Cardi B, Bella Thorne, Michael B. Jordan, Chris Brown, Rico Nasty, Blueface és a dákót villantó Tyga után Fat Joe és DJ Khaled is csináltak Onlyfans profilt, mégpedig közöset. 

Az illusztris páros még január 19-én indította el az oldalt, melynek céljáról is szóltak.  

„Üdvözlet, ez a FÉNY – az oldal a rajongóinknak, akik motiváló és inspiráló kontentet akarnak látni. A  fanjainkat a színfalak mögötti és lelkesítő felvételeinkkel „a fény” felé vezetjük majd, miközben betekintést engedünk az életünkbe.” – írják.

Forrás: Talent Recap

Akik tehát megrémülve azt gondolták, hogy a duó felnőtt tartalmat szolgáltat majd, megnyugodhatnak, a molett nude-ok helyett legfőképp életvezetési tanácsokat és felemelő, szívderítő, önjelölt prófétáskodó, pozitivitásra buzdító anyagokat várhatunk tőlük. Mint kapcsolódó közleményükben kiemelik: „Építeni akartunk egy közösséget, melyet csak a pozitivitás ural és fel is tudjuk egymást villanyozni. Emellett meg szeretnénk ismerni közelebbről is az igazi rajongóinkat.”

A bejelentés egy videó mellé érkezett, melyben Fat Joe és Khaled együtt kosaraznak: [instagram]CKO_gDnB7Ur[/instagram] Aki velük tart, annak azt ígérik, hogy nem csak kosarazni, de még együtt vacsorázni, stúdiózni és más hírességekkel lógni is láthatjuk őket. 

A profilról, mely elméletileg tegnap, január 25-én startolt el hivatalosan, azt írták, hogy havonta 20 dollárba fog kerülni, jelenleg viszont azt látni, hogy ingyenes a feliratkozás. Feltételezhető, hogy valamiféle indulási kedvezményről van szó, hogy ez meddig lesz így, nem tudni.

Mint az XXL kiemeli, Joe és Khaled a ’90-es évek végén, és a kétezres évek elején pörgő Terror Squad megalakulása óta közösen mozognak és jó barátok is, így társulások nem is annyira meglepő és légbőlkapott.

Az érdeklődőknek itt lehet feliratkozni.

(XXL / NME)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés