Kövess minket

Hiphop

Krayzie Bone elárulta kik a kedvenc rapperei

…És, hogy mit gondol a mai hiphop-ról.

Megosztva

A Grammy-díjas emszí, aki a Bone Thugs-n-Harmony oszlopos tagjaként vált híressé, egy interjú keretein belül megnevezte, hogy kiket tart a legtöbbre „kollegái” közül. Annyit elárulhatunk, hogy mivel nincs a legjobb véleménnyel a mai rappről, ezért kedvencei között is csak veterán, old school arcokat találunk.

Krayzie Bone kedvenc rappere nem más, mint Treach a Naughty By Nature-ből, akit egy valóságos szörnyetegnek tart, persze csak, amikor mikrofon van a kezében. Őt két másik nagy „öreg” követi, Eminem és a Tech N9ne.


A 42 éves, clevelandi rapper elmondta véleményét a mai hiphop életről is, ami, hogy finoman fogalmazzunk elég lesújtó… Szerinte, az emszík manapság, csak a hírnév miatt csinálják az egészet, hiányzik az igazi alázat és a tapasztalat belőlük. Imádnak szerepelni, de hosszú távú terveik nincsenek, csupán a mának élnek és csak a siker az, ami igazán érdekli őket, nem pedig a zene. A közösségi média is torzítja a rapperek önképét, a sok-sok like nincs jó hatással rájuk. Páran nagyon el vannak szállva maguktól, és zenéjüktől, ráadásul teljesen indokolatlanul.

Nem Krayzie Bone az egyetlen emszí, aki elmondta véleményét a hiphop jelenével kapcsolatban. Nem is olyan régen Masta Ace intézett hasonló kirohanást az új generáció ellen az Intagram oldalán.

Úgy látszik, a generációs szakadék áthidalhatatlan a műfaj nagy öregjei, és az ifjú titánok között.

[vembed youtube=”MHGdxEbRWw4″ ]

(hiphopdx.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés