Kövess minket

Hiphop

KRS-One ég, mint a rongy: egy élő Beastie Boys tagot említ tribute számában

Május 9-én landolt a „The World Is Mind”, a veterán emszí új albuma. A lemez kiadása után vették észre, hogy a „Hip Hop Speaks From Heaven” című számmal valami nem stimmel.

Megosztva

Forrás: Instagram


KRS-One
-t nem kell bemutatni egyik hiphop rajongónak sem, hiszen az előadó olyan régóta van a pályán, hogy nagyjából egyidős lehet magával a stílussal. Idén dobta ki tizenharmadik szóló albumát, ami szépen pörög a tengerentúlon, azonban a napokban egy elég nagy bakit szúrtak ki az egyik számmal kapcsolatban. 

Teacha-ként is emlegetett rapper a „Hip Hop Speaks From Heaven” trekkben rengeteg előadót említ, aki már nem lehet köztünk, ott van többek között: Big Pun, Nate Dogg, J Dilla és Ad-Rock is. Az utóbbi Beastie Boys taggal csak az a gebasz, hogy még életben van. Ez azért oltári ciki, főleg úgy, hogy már a kész szám bejárta a világot.

KRS bizonyára a 2012-ben elhunyt másik Beastie Boys tagra, MCA-re gondolt. Eléggé mellé lőtt!

[highlight]Like a late fog in the mist/I see King Ad-Rock and rest in peace Nate Dogg/Their names and their natures will last/Like Chris Lighty and my man Bill Blass/When it comes to hip-hop, here’s the lesson/Start praising your own people/Hip-hop speaks from heaven[/highlight]

A fenti sorokat 3:15-nél lehet hallani:

[vembed youtube=”aVbT6wSVNMU” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés