Kövess minket

Tech

Különös ok miatt nem épülhet meg egy napelem mező

Még mindig vannak nagyon hülye emberek!

Megosztva


Naponta jelennek meg hírek arról, hogy a globális felmelegedés nagymértékben közrejátszik a mostani időjárás kialakulásában. Kicsit visszább kéne vennünk a fosszilis energiahordozók felhasználásából és áttérnünk a megújuló energiaforrásokra. Ez hellyel-közzel össze is jön, kivéve akkor, ha az emberek tudatlanok.

Azért reméljük, azzal mindenki tisztában van, hogy a napelemek nem gyűjtenek össze annyi napfényt, hogy a végén egy csepp se maradjon. Az Észak-Karolinában élő emberek lehet, hogy egy másik bolygóról jöttek, ugyanis most éppen azzal az indokkal állítottak le egy napelem mező telepítést, hogy túl sok fényt gyűjt majd össze és nem marad a világ számára több D-vitamin forrás. Azzal is tisztában vannak, hogy pár éven belül Észak-Karolina sötétségbe borul, majd a világon is egyre csak rövidebbek lesznek a nappalok.

Sőt, van, aki úgy gondolja, hogy ha kevesebb lesz a fény Észak-Karolinában, akkor a nagyobb vállalatok egész egyszerűen máshova helyezik át a telephelyüket. 2015-öt írunk. Nem gondoltuk, hogy ilyen még előfordulhat…

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés