Kövess minket

Bulvár

Kylie és Tyga együtt buliztak, közben Travis tagadja, hogy hűtlen lett volna

Bonyolódik a szerelmi háromszög.

Megosztva

Forrás:

Szinte minden napra jut egy-egy infómorzsa a TygaKylie Jenner-Travis Scott szerelmi háromszögből, mely azóta indult ismét be, hogy Travis és Kylie két évnyi kapcsolat és egy közös gyermek megszületése után szakítottak. A páros állítólag barátként folytatja tovább, kislányuk, Stormi felnevelésében pedig mindketten aktívan kiveszik majd a részüket, egyenlő arányban.

[twitter]https://twitter.com/KylieJenner/status/1179770902625415171[/twitter]
Persze a rajongóik nem törődtek bele, hogy ennyivel szúrják ki a szemüket, hogy „békében elválás”, meg „barátok maradunk”, mert ez nem elég izgalmas, tehát hamar elő lett rángatva egy összeesküvés elmélet, miszerint Travis a teljes kapcsolat alatt szeretőt tartott.

A Twitterre posztolt „bizonyítékok” szerint a Yungsweetro Insta névvel rendelkező lányt már régóta ismeri Travis, vannak közös képeik, és titokban együtt jártak síelni meg kaszinózni, és ezekről Kylie is tudhatott, mivel többször letiltotta már Instán.

[twitter]https://twitter.com/hotgirldegu/status/1179488484245024768[/twitter]
[twitter]https://twitter.com/hotgirldegu/status/1179496526512611328[/twitter]
A nemrég új dallal jelentkező Travis Insta sztoriban cáfolta a kombinálást. Mint írta, hamisak a híresztelések, hogy megcsalta Kylie-t, és ezek a találgatások mindenkinek csak ártanak.

Forrás:

Eközben Kylie és Tyga úgyahogy ismét egymásra találtak. A Travis-szel való szakítás hírének kikerülése utáni napon Kylie pár korty ital után hajnalban „véletlenül” pont abban a hotelben kötött ki, ahol Tyga is tartózkodott, és habár nem sokkal később közösségi oldalain médiahírverésnek titulálta az egészet, azért a hétvégén mégiscsak sikerült beválasztania egy olyan klubot táncolásra, ahol épp Tyga is ott volt. Hupsz.

Forrás: TMZ

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés