Kövess minket

Bulvár

Kylie Jenner és Tyga már megint fasírtban vannak, de már nehezen bírja ezt a szívünk

Sok-sok törött szív emoji.

Megosztva

Forrás:

Biztos neked is van olyan ismerősöd, aki havonta bejelenti, hogy:

[blockquote]„Hidd el, most már tényleg végeztem Péterrel! Én ezt nem bírom tovább!”[/blockquote]Mindezt azért, hogy utána szó szerint másnap megint a pasijával / csajával jelenjen meg az esti sörözésen és tegyen úgy, mintha mi se történt volna. Na Kylie Jenner és rapper pasija, Tyga pontosan ez a fajta pár. A kis szerelmesek, már 2014 ősze óta együtt vannak, de azóta többször szakítottak (és jöttek újra össze), mint ahány őrültséget csinált Kanye az elmúlt években, ami valljuk be elég sok. 

A People magazin, a párt jól ismerő forrásra hivatkozva most épp arról ír, hogy MÁR MEGINT fasírtban vannak, de ahogy ismerjük őket, biztos meg fogják beszélni a dolgokat, mint tették azt kismilliószor ezelőtt. A forrás szerint amúgy is rendszeresek lettek ezek a kis mikroszakítások, permanens hullámvölgyben van a románc. Tyga ráadásul most költözött be Hollywood Hills-i új otthonába, ahol folyamatosak a bulizások…persze Kylie nélkül.

Az mondjuk kicsit gyanús, hogy ezek a hírek pont akkor kerülnek elő, mikor Tyga két új számát is debütáltatta, de Isten ments, hogy azt feltételezzük róluk, hogy ez tudatos hiszti…hisz tudjuk, hogy az. Hallgassátok meg tehát a Chief Keeffel közös 100’s-t és a Lil Wayne kollab Act Ghetto-t lejjebb és közben nézzétek fel az égre, árva könnycseppel a szemetekbe, azt suttogva: „Remélem újra összejön az álompár„.

[vembed soundcloud=”315804663″ ]
[vembed soundcloud=”315805732″ ] 

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés