Kövess minket

Tech

Kylie Jenner leoltotta az új Snapchat dizájnt, azonnal bedőltek a cég részvényei

A redizájn gyűlölet után itt az újabb pofon.

Megosztva

Forrás:

Nehéz hete lehetett a Snapchat fejeseinek. Az eltűnő posztokkal nagy sikert elérő app nemrég dizájnt váltott, amit jelenleg annyira utálnak a felhasználók, hogy még egy petíciót is indítottak a visszavonására. Ez aztán kapott is rögtön több mint egymillió szignót. Következésképpen a tőzsdén lévő cégnek elindultak lefelé a részvényei, de az igazi pofán rúgást Kylie Jenner vitte be, aki az egyik legkövetettebb Snapchaten lévő celeb. Neki se tetszett az arculatváltás, ki is írta Twitterre, hogy borzalmas az egész, és már meg se nyitja nagyon az appot a változás óta.

[twitter]https://twitter.com/KylieJenner/status/966429897118728192[/twitter]
A tweet után meredeken zuhanni kezdték a cég részvényei, amit az alábbi grafikonból – ahol a pont jelzi Jenner tweetjének időpontját – könnyen ki is lehet venni.

Forrás: The Verge

Azt persze nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy a nemrég anyai státuszba lépett Jenner az egyetlen felelőse a zuhanásnak, de ha az app egyik legnépszerűbb, és egyik legnagyobb befolyással (a tinikre persze) rendelkező celebje kijelenti, hogy már meg se nyitja az applikációt, az nyilván nem vet jó fényt a Snapchat jövőjére, és vélhetően erre reagált a piac is ilyen hevesen. A Reuters számításai szerint 1,5 milliárd dollárt veszíthetett a Snapchat a piaci értékéből a Jenner tweet után.

Kylie következő posztjában már azt írta: „azért még mindig szeretlek snap…te voltál az első szerelmem„, de ez inkább ilyen szakítás utáni „maradjunk barátok” dumának hangzik. 

(The Verge)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés