Kövess minket

Bulvár

Kylie Jenner lett a Complex új címlaplánya

Interjút is adott, de tudjuk, hogy a képek miatt kattintottál.

Megosztva

A Complex magazin októberi / novemberi számának nagy dobása, a legszexibb tinédzser Kylie Jenner szerepeltetése, aki nem csak a címlapon pózol (félmeztelenül), de egy interjúban beszélt az ajakfeltöltéséről és Tyga-val való rövid szakításáról is. Előbb viszont jöjjenek a képek, mert tudjuk, hogy ezért kattintottál te kis huncut.

Kylie az interjúban kifejtette, hogy azért csináltatta meg a száját, mert gátlások gyötörték pici ajkai miatt, ennek ellenére nem nem akart rossz hatással lenni a fiatalságra és ezért tagadta a nyilvánosság előtt az ajakfeltöltését. Mint elmondta még 17 se volt és szerinte emiatt őrültnek gondolták volna nem csak a rajongók anyukái, de azok a tizenévesek is, akik milliónyian követik Instagramon minden mozdulatát.

[vembed youtube=”Ockhq8E2FrA” ]Rapper pasijával, Tyga-val kapcsolatban azt mondta, hogy azért mentek egy időre szét, mert „ki akarta próbálni milyen nélküle”. Ezalatt az idő alatt ugyan összeszűrte a levet a PARTYNEXTDOOR nevű rnb énekessel, akinek a ‘Come and See Me’ című videójában is benne volt, járni viszont sose jártak. Ahogy Kylie fogalmazott: „Nem jutottunk el a barátnő-barát szintig. Csak szórakozás volt.”

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük