Kövess minket

Bulvár

Kylie Jenner nyérc prém papucsban siratta az ausztrál erdőtüzekben elpusztult állatokat

Ez már fizikailag fáj.

Megosztva

Forrás:

Az elmúlt napok brutális ausztrál erdőtüzei szinte mindenkit megérintettek. Közösségi oldalaink idővonalát elárasztották az adakozásra buzdító posztok, miközben egyesek kihangsúlyozzák a tragikus pillanatot, és felhívják mások figyelmet arra, hogy a globális felmelegedés egyre csak pusztítóbb lesz, tenni kéne valamit.

A hír még a legvédettebb burokban élő celebekhez is eljutott, Kylie Jenner például egy sor Instagram Story-ban siratta azt a hivatalos adatok szerinti félmilliárd állatot, akik a tomboló tűz miatt vesztek oda. „Több mint fél MILLIÁRD állat halt meg Ausztráliában. Összeszorul a szívem, ha erre gondolok” – posztolta teljesen korrektül, hogy aztán pár poszttal később egy 1100 dolláros Louis Vuitton nyérc prém papucsban pózoljon.

[twitter]https://twitter.com/sebas_williams/status/1214264055017459712[/twitter]
Érthető módon Twitteren azonnal rászálltak a sminkguru álszent viselkedésérre, mire Jenner gyorsan elutalt 1 millió dollárt a tüzek megfékezéséért küzdő és állatmentéssel foglalkozó szervezeteknek, tehát legalább valami jó kisült a képmutató posztokból. 

Kylie Jenner amúgy a számítások szerint egyetlen szponzorált Instagram posztért 1,2 millió dollárt kap.

(Highsnobiety)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük