Kövess minket

Bulvár

Kylie Minogue-t végre eljegyezték!

Kylie Minogue kezét végre megkérte párja, Joshua Sasse.

Megosztva


A friss jegyespár a jó hírt először a brit magazinnal, a The Daily Telegraph-fal osztotta meg. A 47 éves énekesnő és 20 évvel fiatalabb párja egy közös munka során bonyolódtak egymásba.

Januárban már többen is pletykáltak az eljegyzésről, ám a nagy korkülönbség miatt ezt inkább elvetették. A pár szembemenve a közvéleménnyel mégis összeházasodni készül. Sajnos, az esküvő dátumát még nem osztották meg a sajtóval.

Kylie Minogue napjaink legsikeresebb énekesnői közé sorolható. Az énekesnő zenei karrierje a 80-as évek elején indult be, amikor kiadta debütáló albumát. Azóta van mit a tejbe aprítani, hiszen mostanra magáénak tudhat már 13 stúdiólemezt. A legismertebb slágerei között van a Locomotion, az I Should Be So Lucky, a Got to Be Certain, a Wouldn’t Change A Thing, Spinning Around vagy a Can’t Get You Out Of My Head. 2005-ben rákot diagnosztizáltak nála, melynek következtében egy kicsit visszavonult. Egy évvel később visszatért a színpadra, 2008-ban pedig világ körüli turnét abszolvált. Több ízben megcsillogtatta a vásznon is tehetségét, ezért az sem meglepő, hogy párjával a Galavant című sorozat forgatásán ismerkedett meg. Joshua előtt több pasival is kavart, kipipálta Michael Hutchencét, Olivier Martinezt és a modellt, Andrés Velencosót is.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés