Kövess minket

Pop

Kylie Minogue tudja, mitől döglik a légy!

A 47 éves énekesnő ízlése még mindig rendkívül kifinomult, most egy tőle 20 évvel fiatalabb színészre esett a választása.

Megosztva

kylie minogue joshua sasse nestandard1

Kylie Minogue ahhoz képest, hogy az 50 felé közelít, még mindig falja a pasikat. Utolsó áldozatával Andres Velencosóval 2013-ban, hosszú párkapcsolat után intettek búcsút egymásnak.

Az ausztrál énekesnő tényleg tudja, hogy mitől döglik a légy. Hiába nem vágyott romantikus kapcsolatra, most ismét van valakije. Oldalán a 27 éves színész, Joshue Sasse díszeleg. A párt londoni sétájuk során kapta lencsevégre egy szemfüles fotós. A képről egyértelműen megállapítható, hogy az énekesnő a színésszel igencsak közeli kapcsolatban áll.

Kylie a fotó alapján nem a legjobb formáját hozta, meglehetősen fáradtnak néz ki. Egyik interjújában Kylie beismerte, hogy ő mindig is vonzotta a jóképű pasikat, amit Olivier Martinez és Andres Valencoso után nem is csodálunk.

Néhány hónappal ezelőtt Kylie azt nyilatkozta, hogy az okozta a kapcsolatai végét, hogy jóképű pasikkal kavart. Úgy néz ki, hogy hibájából most sem tanult, mert megint egy nagypályás hapsival szűrte össze a levet.

Fotó: Getty

 

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés