Kövess minket

Aztaa

Kyrie Irving leszarozta saját új cipőjét a Nike-nál

Megosztva

Érkezőben a Brooklyn Nets színeiben játszó Kyrie Irving új kosaras cipője, a Kyrie 8, mellyel mint utóbb kiderült, a játékos nincs túlságosan megelégedve.

Irving olyannyira ellene van a kiszivárgott dizájnnak, hogy Instagram-kommentben ki is nyilvánította ellenérzéseit @k11kicks posztja alatt – hozzászólásában egyszerűen “trash”-nek nevezte a cipőt. Mint az egykori Cavs-csapattag írta:

“Nincs beleszólásom a hamarosan megjelenő Kyrie 8 dizájnjába és marketing folyamataiba. Szerintem szar.”

A kommentből – bármily abszurdan hangzik is – az is kiderült, hogy a Nike anélkül fogja piacra dobni a lábbelit, hogy arra Irving áldását adta volna, a kosaras ezért elnézést kért a rajongóktól. Tekintve, hogy a Kyrie modellek ősszel szoktak megjelenni, a cipő gyártása már valószínűleg egy ideje folyik, így az esetleges változtatások lehetősége is minimális.

Mint a Hypebeast cikke írja, nem ez az első eset, hogy a sportolók elégedetlenek a saját signature modelleikkel: korábban Michael Jordan és LeBron James is felszólalt ilyen ügyben. Ahogy a szerző említi, még megannyi hasonló eset és konfliktus lehet, melyek napvilágra sem kerültek, egyedül a közösségi médiának hála hull le a lepel olykor, ahogy ez most is történt.

(Hypebeast)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés