Kövess minket

Hiphop

L.L. Junior talkshowjában újra együtt zenélt a Fekete Vonat

Megosztva

E hónap elején, Kimaradás címmel indított saját „youtube-os” Late Night Show-t L.L. Junior, melynek legfrissebb, tegnap bemutatott epizódjában az egykori Fekete Vonatos zenésztársait, vagyis Mohamed Fatimát és Beat-et látta vendégül egy könnyed beszélgetés erejéig. Az már a műsor legelején kiderült, hogy a hármas továbbra is jóban van egymással, Fatima például arról beszélt, mennyire hiányoznak neki a srácok, sőt kiemelte, nem csak neki, hanem a rajongóknak is, hiszen mind a mai napig kérdezgetik tőle fellépésekkor, hogy merre vannak a többiek. Beat ennél kicsit ködösebben fogalmazott; szerinte a kapcsolatuk jelenleg olyan, mint a ping-pong.

Rövidke nosztalgiázást követően aztán rögtön a húrok közé is csaptak, hiszen a közönség legnagyobb örömére a kamerák előtt egy szempillantás alatt „újra egyesült” a Fekete Vonat és a Sexy Csokoládé, alias Ninja Session kíséretében élőben előadták egyik legismertebb slágerüket, a Hol van az a lányt – igaz kicsit ugyan átdolgozva, bachata stílusban.

Némi kukac kóstolás után szerencsére a műsor végére is jutott még zenélés. Zárásképpen Santana Maria Maria dalát nyomták el közösen, méghozzá reggae hangzással, freestyle elemekkel vegyítve.

A teljes műsort alább csekkolhatjátok.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés