Kövess minket

Bulvár

Lady Gaga még mindig Ke$ha mellett áll

A botránynak, amibe Ke$ha keveredett talán sosem lesz vége, viszont Lady Gaga támogatását továbbra is élvezi. Az amerikai énekesnő tűzbe is képes tenni a kezét, ha Ke$háról van szó.

Megosztva

Lady Gagának nagyon nem tetszenek a Ke$ha körül zajló események. Az a pletyka járja, hogy Ke$ha kiadója a Dr. Luke-kal való pere miatt nagyon sok akadályt állít elé, újabban a Billboard Music Awards-on való szereplését ásták alá. Lady Gaga mindezt nem hagyhatta szó nélkül. Nem hiszi el, hogy jogilag tényleg lehet valakit ennyire birtokolni, és azt is hozzátette, hogy szeretnék visszakapni az énekesnő hangját. Lady Gaga szavaival már a múltban is támogatta Ke$hát, akkor azt mondta, hogy az egész világon vannak emberek, akik szeretik kolléganőjét, valamint hozzáfűzte, hogy le van nyűgözve Ke$ha bátorságától.

Ke$hának május 22-én kellene fellépnie a T-Mobile Arénában, Las Vegasban, azonban ez meghiúsulni látszik. A szomorú tény közlésére Ke$ha egy posztot is gyártott, melyben leírta, hogy szívesen ott lenne a Bob Dylan emlékkoncerten, de nem lehet.

[instagram]BFhqSlCu1ZR[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés