Kövess minket

Bulvár

Lady Gaga nemet mond az erőszakra!

Te is mondj nemet!

Megosztva

 

Lady gagaFotó: Getty / Europress

Lady Gaga csütörtökön hozta nyilvánosságra a Til IT Happens To You-hoz készült videoklipjét, melynek premierje a YouTube-on volt. A klip megtekintését csak erős idegzetűeknek ajánljuk!

A videó olyan fiatalokat mutat be, akik erőszak áldozatai lettek. A Til It Happens To You szám a The Hunting Ground dokumentumfilm kísérőzenéje. A film témája korunk egyik legnagyobb problémája, a fiatalokat érintő szexuális zaklatás és erőszak.

Lady Gagán kívül a dalszerzésben még közreműködött Diane Warren. A fekete-fehér klip rendezése pedig Catherine Hardwicke, filmrendezőhöz köthető, akinek legismertebb filmje a 2003-ban bemutatott Tizenhátom, illetve a Stephenie Meyer bestseller-regénye alapján készült 2008-as Alkonyat.

Az említett videó, mely az alábbiakban meg is tekinthető, valósághűen mutatja be a szexuális zaklatást. A készítőinek célja egyértelműen a figyelemfelkeltés volt, illetve megmutatni azt, hogy egy átlagos házibuli mekkora veszélyekkel jár. A fiatal lányokat először bedrogozzák, majd bódult, sokszor pedig eszméletlen, állapotban erőszakolják meg.

[vembed youtube=”ZmWBrN7QV6Y ” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük