Kövess minket

Pop

Lady Gagának pónit hozott a Télapó

Tudjátok, van az a régi mondás, hogy valaki lovat kap, van, aki meg… Nos, Lady Gaga idén nagyon jó kislány lehetett, mert kiadójától egy pónit kapott. Az amerikai énekesnőt ajtaja előtt egy patás várta.

Megosztva


Lady Gagának nagyon boldog karácsonya volt, hiszen egy a Télapó számára egy élő lovat hozott. A Pokerface előadóját a patással pár nappal az ünnep előtt az Interscope Records lepte meg. Az Év nője boldogságának tárgyát az Instagramon is megosztotta követőivel.
[instagram]_kdPwdpFPD[/instagram]
„Ma a küszöbömre az ég fehér angyalai egy csodálatos meglepetést hoztak. Szívből köszönöm John Janick-nak és Steve Berman-nak, és az Interscope egész családjának. Lovaglom majd rajta, gondoskodom róla és szeretni fogom. Annyira meglepődtem.” – írta az énekesnő a fotó alá. „Úgy érzem, hogy egész életemben ismertem őt.” – nyilatkozta az énekesnő ajándékáról.

Van egy olyan érzésünk, hogy erről a nem szokványos ajándékról még fogunk hallani. Ha más nem, akkor látni az énekesnő új albumának apropóján vagy pedig az American Horror Story kapcsán.

Forrás: Billboard.com

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés