Kövess minket

Bulvár

Lamar Odom-ot kivágták egy repülőről, olyan részeg volt

Az egykori NBA játékos nem is olyan régen még kómában feküdt, most már jobban van…

Megosztva


Lamar Odom mostanában bőven szolgáltat híreket magáról, még ha ezek nem is a legjobb színben tűntetik fel az egykori NBA bajnok játékost. Hónapokkal ezelőtt kómába esett egy bordélyházban, annyi aljzószert vett be… alkohollal. Akkor az életéért küzdöttek, most Ő küzdött az életéért egy DELTA járaton Los Angeles-ben.

Történt ugyanis, hogy a korábban a Clippers és a Lakers csapatában is megfordult kosaras New York-ba szeretett volna repülni. Mielőtt felszállt volna a gépre, várakozás közben legurított egy rakás sört némi whiskey-vel öblítve.
Az elfogyasztott szesz megtette a hatását, így Lamar Odom már a reptéren csont részeg lett.

A kosaras felszállt a gépre, összehányt mindent és nem engedte bezárni az egyik ajtót. Az incidens után elment wc-re, ahol ismét okádott egyet és szétrókázott pólóban tért vissza a többi utas közé.

Az utasok, ekkor már kérték a gépen tartozkódó személyzetet, hogy valamit csináljanak Odom-mal, mert egyszerűen elviselhetetlen volt már, amit a gépen művelt. Nem kellett sokat várni, a biztonsági személyzet lekísérte a játékost, ám Ő mindenképpen repülni szeretett volna és valahogy visszajutott a gépre. Ismét a mosdóban talált menedéket, ahonnan aztán percekkel később végleg kidobták.

A járat egy órát késett, Odom pedig nem jutott el New York-ba. De a detox lehet útba esett neki.

(TMZ.com nyomán)
Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés