Kövess minket

Bulvár

Azt találgatja az internet, hogy Lana Rhoades ex-pornós melyik NBA játékos gyermekét hordta ki

Megosztva

Állítólag – én nem tudom, egy haverom mondta Lana Rhoades eltűnt a Pornhub recent részlegéről és mint kiderült nem véletlenül: bekapta a legyet. Amikor az ex-felnőtt filmes színésznő tavaly a közösségi médiában bejelentette, hogy terhes egyből megindult a spekuláció, hogy vajon ki lehet az apa. Mivel a partneri köre igen széleskörű, így erős utalásokkal elkezdte azt leszűkíteni: elárulta, hogy egy NBA játékos gyermekét hordja a szíve alatt. Korábban elég egyértelműen utalt rá, hogy Kevin Duranttel randizgatott. Elmondta, hogy egy Brooklyn Nets játékossal találkozgat, illetve azt is, hogy az illető mérleg horoszkóppal rendelkezik – az egyetlen ilyen kosaras KD volt. Lana azt is elmondta, hogy a randi borzasztó volt, mivel Durant feltűnően érdektelenül viselkedett, ráadásul egy másik csajt is elvitt ugyanarra a randira, amolyan B tervnek. Lépjünk túl Durant toxikus gigachad húzásán és elérkezünk 4 héttel ezelőttre, amikor Lana a következő videót posztolta Instára:

Ebből kiderül, hogy az az NBA játékos akitől a gyerek van csúnyán elbánt vele, hisz miután bejelentette a játékosnak a terhességét, az melegebb éghajlatra küldte. A spekulációk folytatódtak és bekerült a kalapba az újonnan a Boston Celtics-be igazolt Blake Griffin neve is. A kissrác arcát és hajstílusát elnézve pedig azt hiszem, megvan a nyertes.

Mindenki döntse el maga, de egyrészt Kevin Durant valószínűleg végleg fellélegezhet, Blake-nek pedig tepernie kell a vaskosabb szerződésért, hogy teljen a gyerektartásra.

(via Clutchpoint)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés