Kövess minket

Kult

Láss világot, láss csodát!

Szeretnél egy kicsit kikapcsolódni, vagy szimplán csak stresszmentes környezetre vágysz? Ha adhatunk neked egy tanácsot, akkor idén nyáron keresd fel a világ leghangulatosabb falvait! Ezek a kis települések nemcsak mesések, hanem viszonylag közel is vannak hozzánk:

Megosztva

Még csak május közepe van, azonban az igazán szemfülesek már most tervezgetik nyaralásuk helyszínét. Ha nem szeretnéd a nyarat egy turistaparadicsomban tölteni, akkor ezeket a helyeket pont Neked találták ki! 

Bibury, Nagy-Britannia
Bibury egy olyan varázslatos városka Angliába, amely biztosítja a szellemi feltöltődést.

Rothenburg, Németország
Rothenburg egy olyan német település, amely elsősorban a kis régi városok szerelmeseit szólítja meg. Itt kis utcákra és hangulatos házakra bukkanhatsz majd. 

Gasadalur, Feröer-szigetek
És te jártál már a csodálatos Feröer-szigeteken? A skandináv sziget Izland és Skócia között található. Nyugalmadat pedig a lakosok kevés száma garantálja majd.

Hallstatt, Ausztria
Ausztria aprócska ékszerdoboza közelebb van, mint gondolnád. A kisváros hangulatáról a festői táj, a mesés házak és a tó kristályos vize gondoskodik.


Manarola, Olaszország
A listára egy másik olasz városka, Manarola is felkerült. Ez az itáliai település az egyik színes házainak és varázslatos tengerpartjának köszönhetően árasztja magából a pozitív energiát.


Bled, Szlovénia
Bled egy mágikus városka egy tó patján, melyet az Alpok szegélyez. Ez a hely Ljubljanától mindössze 80 kilométerre található. Télen ideális síeléshez, nyáron pedig a tóban akár meg is mártózhatsz.
Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.