Kövess minket

Hiphop

Láttam Biggie szemében a szomorúságot, miután 2Pac meghalt – állítja Snoop Dogg

„Nem azt láttam, hogy boldog vagy elégedett lett volna” – állítja a rapper.

Megosztva

Forrás:

Snoop Dogg volt a legutóbbi vendég Fatman Scoop interjú műsorában, a jó öreg OG pedig ismét felcsapta a hiphop emlékkönyvet, és elmesélt egy-két régi sztorit, például, hogy mit beszélt Biggie-vel 2Pac halála után.

Snoop visszaemlékezései szerint épp Atlantában volt, nem sokkal 2Pac halála után, itt futott össze a hotelja előterében Lil Cease-vel (a Biggie által alapított és mentorált Junior M.A.F.I.A. csapat egyik tagjával – szerk), aki bedobta, hogy menjenek fel B.I.G szobájába. Snoop beleegyezett, csak még felkapott egy pakk füvet. A szobában már ott várta a NYC rapper, az ágy szélénél pedig egy járókeretet szúrt ki Snoop. Elkezdtek beszélgetni, majd Biggie egyszer csak röviden annyit mondott, hogy Tupac meghalt, Snoop pedig állítása szerint látta a szomorúságot a szemében. „Ez az ember nem volt boldog vagy elégedett a hírtől, inkább olyan volt, mint aki elveszítette az egyik barátját, akivel korábban volt egy kis nézeteltérése” – mondta Snoop, majd hozzátette, hogy ezután Biggie arról beszélt neki, hogy mennyire szerette Tupacot. A beszélgetés végén telefonszámot cseréltek, és megígérték egymásnak, hogy csörögnek, ha valamelyikük az ellentétes parton jön látogatóba.

Három hónappal később Snoop New Yorkba utazott, Biggie pedig tartotta az ígéretet, felhívta, és felinvitálta a stúdiójába. A helyen egy kisebb társaság gyűlt össze, Snoop pedig a quality gandzsájával dobta fel a hangulatot. A nagy chillelgetés közben Biggie berakta az egyik készülő dalát, a „Somebody’s Gotta Die„-t, melyben rögtön az első verzében bedobja Snoop nevét. „The way Salt shoops and how to sell records like Snoop (oops!)” – rappeli Biggie, utalva Snoop Doggystyle lemezének meredek eladásaira. Snoop szerint ezzel Biggie azt akarta üzenni a barátai előtt, hogy Snoop és ő spanok, és nem lesz köztük beef. 

[instagram]CBOSoUHJCZP[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés