Kövess minket

Aztaa

Leáldozott a hagyományos tetoválások ideje?

Most nem az apró, mókás tetkókról lesz szó… Pont az ellenkezőjéről, a brutális, alternatív formájáról, a blackout tetoválásokról!

Megosztva

Ma már egyáltalán nem számít nagy dolognak, ha valaki magára varratja kutyájának,  a kedvenc együttesének, ne adj Isten szerelmének a nevét, hiszen értelmes lényekhez híven mindenki rá jöhetett már, hogy ez nem fog lejönni rólunk az első fürdésnél. Eltüntetés vagy takarás persze megoldható, de egyik macerásabb, mint a másik, hiszen az eltüntetés a mai technikával csak lézeresen megoldható, ami egyrészt kellemetlen, másrészt fájdalmas is lehet; a takarás már egy hangyányival jobb megoldásnak tűnik, de a lényeg, hogy mindkét eljárás komoly pénzeket venne ki a tárcánkból…

A következő figurák nem sokat hezitáltak azon, hogy mit rajzoljanak fel rájuk tintával, hiszen egy elég egyszerű, de annál trendibb megoldást választottak: blackout-ot, vagyis a feketével való kitöltést!

A jobb esetben szalonban készített művek lényege az, hogy fekete tintával egy nagyobb felületet fednek be a testünkön. Semmi koi ponty, nonfi és társai…csak a színezés!

[instagram]BNy6UIsjaF6[/instagram]
[instagram]BDS5GnzxZWr[/instagram]
[instagram]BKk9lTTDd_z[/instagram]
[instagram]BIckvUsDmya[/instagram]

Több képet akarsz? Kattints IDE!

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés