Kövess minket

Aztaa

Leállították ezt a horogkereszt alakú német vidámparki játékot, miután kinevette az internet

A „Sas repülés” nevű szerkezet véletlenül pont a tiltott jelképre hasonlít.

Megosztva

Forrás:

Szórakozni vágyó náci családosok egyszerre sírhattak fel, mikor a Délnyugat-Németországban lévő Tatzmania vidámpark vezetése nemrég bejelentette, leállítják a legújabb forgó játékukat, mert az túlságosan úgy néz ki, mint két bazi nagy horogkereszt. 

Az Adlerflug (sas repülés) elnevézésű játékot még júliusban adták át, de csak augusztusban lett belőle kisebbfajta botrány, miután egy német Reddit posztban kifigurázták azt, olyan neveket adva neki, mint „Holovasút”. A szerkezetet amúgy Olaszországban készítették, ha szvasztika alakzat és a sasos név nem lenne együtt már így is eléggé röhejesen abszurd.

Rüdiger Braun, a park vezetője elmondta, hogy mikor az eredeti terveket megkapták, akkor nem látszódott rajta, hogy horogkereszt alakja lesz a játéknak, szerinte ez azért alakulhatott így, mert végül 8 férőhelyesre csinálták a játékot, a korábban tervezett 6 helyett. A német Bild lapban elnézést kért mindenkitől, akit megbántottak, és elmondta természetesen azonnal leállítják a szerkezetet és átalakítják. Alább látható a náci pörgettyű mozgásban.

[vembed youtube=”_0nmlHGBrt4″ ](Gizmodo)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés