Kövess minket

Film

LeBron James-nek nem tetszett a Squid Game vége, a rendező visszaszólt

Megosztva

Tekintve, hogy a fél bolygó látta a Squid Game című koreai sorozatot, annyira nem meglepő, hogy LeBron James is lezúzta a szabadidejében, és igen, neki is van véleménye az alkotásról. Röviden és tömören: tetszett neki, de ő másképp fejezte volna be.

LeBron egy sajtótájékoztató után dumálgatott csapattársával, Anthony Davis-szel a sorozatról, kifejtve, hogy végignézte az egészet, de a végével nem volt megelégedve. SPOILER: a kosaras többek közt azt nehezményezte, hogy a főszereplő, Seong Gi-hun 1 évig nem használta fel a játék megnyerése után a főnyereményt, és nem ment azonnal meglátogatni a kislányát. Anthony Davis azzal kontrázott, hogy ő még az ex-feleségét is visszaszerezte volna. „A pénz beszél” – tette hozzá.

LeBron pár mondatos reakciója a sorozat készítőjének, Hwang-Dong-hyuk-nak is a fülébe jutott, és egy The Guardian-nak adott interjúban reagált rá, kissé sértődötten. „Láttad a Space Jam 2-t? LeBron menő meg minden, azt mond, amit akar. Tiszteletben tartom. Nagyon hálás vagyok, hogy végignézte a sorozatot, de nem változtatnám meg a végét. Az az én befejezésem. Ha másfajta befejezést szeretne a sorozatnak, csinálja meg a saját folytatását. Lehet megnézném és küldenék neki egy üzenetet, hogy tetszett a show, kivéve a vége”

LeBron egy Twitter posztban nevetős emojik mellett hüledezett, hogy a rendező ennyire a szívére vette a kritikáját.

(Complex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés