Kövess minket

Aztaa

Ledudálni sem tudták a kamionost, pedig hat kilométeren keresztül egy autót vonszolt magával az autópályán

Hogyan tud majd így tükörbe nézni? (Haha)

Megosztva

A kaliforniai Cajon Pass hegyszorosnál kellett okostelefont ragadnia annak az elképedt sofőrnek, aki többszörös dudálásokkal sem tudott jelezni egy belső sávban haladó kamionsofőrnek, hogy végig egy másik autót vonszol maga után.

Egyébként, ne higgyük, hogy a hegyszoros valami eldugott hely lenne, ugyanis a felvételből látszik, hogy elég komoly forgalom közepette teszi ezt az elvarázsolt kamionos, és kicsit sem izgatja, hogy mögötte a szerencsétlenül járt autós dudálva integet. Ráadásul a történet egy autópályán játszódik!

A kamionos húzza az autót! – mondta, de elképzelhető, hogy a fejét is csóválta közben a köpni nyelni nem tudó videós, amikor végső elkeseredésében belátta, hogy nem tudja, hogy most mihez kezdjen! Egyrészt azért is, mert 4 mérföldön, azaz több mint 6,4 kilométeren keresztül hurcolta magával a másik járművet a kamion, másrészt a dugig megtelt autópályán senki nem tudta eddig észhez téríteni az elbambult sofőrt.

A történet akkor kezdett megoldódni, mikor konkrétan eltorlaszolták a kamion útját és nem engedték továbbmenni. Ekkor aztán a feltorlódott autókból kipattanó emberek segítségére siettek az áldozatnak, aki végül egy karcolás nélkül megúszta a nem várt sétakocsikázást.

Természetesen az ügyefogyott kamionsofőrt számon kérték:

[vembed fbvideo=”https://www.facebook.com/viralhog/videos/1876975132571816/” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés