Kövess minket

Hiphop

Lefagyott az atlantai klub közönsége, miután berakott a DJ egy Gunna számot

Megosztva

Nagyon úgy tűnik, hogy Atlanta nem nézi el Gunnának, hogy vádalkuval szabadult a börtönből. Azt már eddig is tudtuk, hogy több előadó, köztük Lil Durk és Lil Baby is eltávolodott a rappertől, de egy nemrég posztolt videó szerint az átlag atlantai közönség sem tud már azonosulni a YSL rapperrel.

Egy a HipHopDX által Twitteren újraosztott videón ugyanis az látható, hogy mikor egy helyi DJ berakta egy atlantai klubban Gunna egyik zenéjét, a közönség valósággal lefagyott.

Az egész klub leállt, mikor berakták Gunna dalát. Előtte mindenki táncolt és bulizott” – írta a videó készítője a megörökített pillanathoz.

Gunna decemberben szabadult a börtönből, miután bűnösnek vallotta magát összeesküvés vádjában. Öt év börtönt kapott, melyből egyet már leült, a többit pedig felfüggesztették.

A rapper a beismerő vallomása óta a besúgás vádjával szembesült, de az első naptól kezdve ragaszkodott ahhoz, hogy nem köpött be senkit. Gunna egy ideig háttérbe vonult, de a napokban ledobott egy „bread & butter” című új dalt.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés