Kövess minket

Hiphop

Lefújták Quando Rondo koncertjét, mert a rendőrség és a polgármester lövöldözéstől tartottak

Attól féltek, hogy valaki megbosszulja King Von lelövését.

Megosztva

Forrás:

Georgiai rapper, Quando Rondo megpróbált visszatérni a színpadra egy új koncert keretében, de a rendőrség és a helyi polgármester közölte vele, felejtse el.

Rondo a hónap elején került összetűzésbe a chicagói rapperrel, King Vonnal, melynek során Vont lelőtték. Rondo egy friss dalában arról rappel, hogy önvédelem történt, hisz Von támadott rá, igaz ököllel és nem fegyverrel. King Vont Rondo egyik spanja, Timothy Leeks lőtte le, miközben Rondo és Von dulakodtak, a gyilkos jelenleg őrizetben van.

Rondo ezután kötött le Macon városában egy fellépést, de mint az egyik Instagram Live-jából kiderült, a rendőrség beoffolta a bulit. „A kibaszott polgármester és a zsaruk lefújták a kurva koncertemet tes” – mondta Rondo a videóban. Állítása szerint ettől nagyon szomorú lett, mert fel volt készülve a koncertre, a teljes galerije fent lett volna vele a színpadon. Ez lett volna Rondo első fellépése King Von tragikus halála óta.

A georgiai Maconban amúgy több lövöldözés is történt az elmúlt napokban, így a rendőrségnek van elég dolga, pénteken például egy bárban lövöldöztek, megölve egy embert, többet pedig megsebesítve. Ezek után nem csoda, hogy előre látták, hogy Rondo fellépése könnyen újabb tragédiába fordulhat.

(HipHopDX)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük