Kövess minket

Hiphop

Legalább három embert kórházba kellett szállítani Travis Scott Astroworld fesztiváljáról

Megnyitották a kapukat és elszabadult a pokol.

Megosztva

Forrás:

Második önálló „Astroworld” elnevezésű zenei fesztiválját rendezte Travis Scott a hétvégén, Houstonban. A rendezvény komolyabb botrány nélkül zajlott le, de legalább három embert így is kórházba kellett szállítani, mivel a beengedésnél hatalmas tömeg alakult ki, és egyeseket elsodort az emberáradat. 

A fesztiválon többek között Gucci Mane, Migos, Young Thug, Pharrell Williams, Playboi Carti, DaBaby, Sheck Wes, Megan Thee Stallion, Tay Keith, Young Dolph, Key Glock, Pop Smoke, Rosalia, Don Toliver, és persze Travis Scott is tiszteletét tette, de a legmeglepőbb fellépő Marilyn Manson volt, akit a bejelentéskor nem is nagyon tudott hova tenni a szinte exkluzíve hiphop előadókból álló fesztivál közönsége. 

[instagram]B4ui-UinnDS[/instagram]
Travi az összes fellépőnek ajándékcsomagokat adott, amiben Air Jordan lépők, és egyéb Nike jóságok voltak, DaBaby meg is osztott a sajátjáról egy videót.

[twitter]https://twitter.com/ComplexSneakers/status/1193674153334890496[/twitter]
Meglepetésvendégként feltűnt a feszten Kanye West, aki La Flame fellépésénél jött ki a színpadra, és elnyomott két dalt, a „Follow God„-ot az új lemezéről, valamint a nosztalgikus „Can’t Tell Me Nothing„-ot. 

[twitter]https://twitter.com/_brandoc/status/1193398416073744386[/twitter]
Mint előbb említettük, három embert kórházba kellett szállítani, ebből ketten a beengedésnél sérültek meg, gyakorlatilag eltaposta őket a tömeg, egy ember pedig már bent a fesztiválon sérült meg. Travis Scott is megosztott egy videót, amelyen látszik, hogy a fiatalok miként törték át a kordonokat, a rapper mindenesetre hozzátette, hogy mindenki vigyázzon magára.

[instagram]B4p2IYYpZe2[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük