Kövess minket

Aztaa

Leghíresebb leszbikusok

Gazdagok és sikeresek, ám nem csupán csak ennyiről híresek, hanem arról is, hogy nem a férfiakhoz vonzódnak. Igen, ők a showbiznisz legismertebb leszbikusai, és sokakkal ellentétben büszkén vallják másságukat.

Megosztva

Jodie Foster

Az Oscar-díjas színésznő sokáig hallgatott, már ami a magéletét illeti. Azonban Hollywoodban nincsenek titkok, és a háta mögött mentek a sugdolózások. 15 évet élt Cydney Bernarddal, akivel 2008-ban szakítottak. 2014-ben ismét rátalált a szerelem, Alexandra Hedison személyében, akit szinte azonnal feleségül is vett. A pár azóta is boldog kapcsolatban áll egymással.

Ellen DeGeneres

Az 51 éves színésznő, Ellen DeGeneres az Egyesült Államok leghíresebb női közé sorolható. Az évek alatt 14 darab Grammy-t gyűjtött be. Saját showhjában pedig a legnagyobb csillagokat szólaltatja meg. 1997-ben kolleganője, Oprah vendége volt. Ellen DeGeneres akkor nyíltan beszélt leszbikus orientációjáról. A homoszexuálisok aktív szószólója lett. A partnere sokáig Anne Heche volt. 2004-től Portia de Rossi-val randizgatott. 2008-tól házastársi kötelék fűzi őket össze. Portia nem szívesen beszél magánéletéről és szexuális beállítottságáról, ám egy interjúban elmondta, hogy Ellennel a szex nagyon meghitt.

Cynthia Nixon

Őszintén vállalta nemiségét a Szex és New York színésznője, aki 15 év házasság után vallotta be, hogy nem a férfiakat szereti. Cynthia Nicon Danny Mozes felesége volt, a nászból két gyerek is született. A bátor színésznő elmondta egyszer, hogy saját megfontolásból vallotta be a világnak, hogy leszbikus. Nem kellett sok, hogy ismét bekössék a fejét (vagy fordítva). A házasság gyümölcse egy harmadik gyerek lett, akit Christine Marionival nevelnek közösen.

Linda Perry

Az előzőekhez hasonló Linda Perry is nyíltan vállalta homoszexualitását. A 4 Non blondes énekesnője soha nem titkolta nemi orientációját. Saját zenéjén kívül igazán nagy neveknek írt daloknak, a listáján szerepel Christina Aguilera, Gwen Stefani, James Blunt és Pink is. A sok csalódás után ő is megtalálta a szerelmet. 2014-ben vette feleségül Sara Gilbertet, akivel egy kisfiút nevelnek.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.