Kövess minket

Aztaa

Legjobb barik lettek az állatmenhelyen a járni nem tudó csivava és a repülni nem képes galamb

Most együtt keresnek nekik gazdit.

Megosztva

Forrás:

Nem várt barátság alakult ki egy csivava és egy galamb között New York államban – nem, ez nem egy új animációs film szinopszisa, hanem a cuki valóság.

Az egész hat héttel ezelőtt kezdődött, mikor Lundy, a járni nem tudó Csivava bekerült a sérült állatokkal foglalkozó nonprofit állatmenhelyre, a Mia Foundation-höz, ahol megismerte Hermant, a repülésre nem képes galambot. Lundy a hátsó lábait nem tudja használni, míg Herman egy vírus okozta agyi sérülés miatt kényszerül hanyagolni a repülést, a közös sors viszont összehozta őket. 

A Mia Foundation alapítója, Sue Rogers lőtt is pár képet a különös párosról, mely hamar virális lett a neten, a következő pillanatban pedig azt vette észre, hogy ömleni kezdenek az adományok a szervezet felé. Két nap alatt 6 ezer dollár érkezett be – mesélte a CNN-nek – ebből pedig az állatállomány bizonyos drágább műtéteit is fedezni tudják. Eközben persze adoptálási megkeresések is jöttek, főleg a kutyusra, de Rogers szerint Lundy még nem elég erős ahhoz, hogy örökbe adják. De amúgy is, sokak szerint nem lenne jó ötlet szétszakítani a nagy spancikat, Rogers állítja, több ezer levelet kaptak, hogy ne hagyják szétválasztani őket, és együtt keressenek neki új gazdit, ami könnyen össze is jöhet, hisz vagy 100 ember jelentkezett a feladatra.

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

(HuffPost)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés