Kövess minket

Stílus

Legstílusosabb kedvenceink!

Ha te is Instagram- mániásnak tartod magad, akkor lehet, hogy ezeket a cukorborsókat már be sem kell neked mutatnunk, de ha nem akkor a cikk végére érve minden bizonnyal a „Követés” gombra kattintasz majd.

Megosztva

Napjainkban már semmi furcsa nincs abban, ha egy nő, férfi vagy akár gyerek öltözékét az Instagramon rendszeresen dokumentálja. Az érdekes az, mikor a házi kedvencek is megjelennek a közösségi site-okon, sőt nem is akárhogyan, stílusosan.

A világ legstílusosabb állatai

Sokan több ezreket, százezreket képesek költeni kedvenc háziállatukra azért, hogy a legstílusosabbakká váljanak. Persze, akadnak olyan gazdik is, akik nem elégszenek meg ennyivel, hanem a hőn áhított hírnévért cserébe akár Instagram-profilt is létrehoznak kedvencüknek. Most bemutatjuk nektek Priscillát, Changót és Trottert, akikben egy dolog közös, mégpedig az, hogy divatikonná váltak és több tízezer követőt tudhatnak maguknak.

@prissy_pig – instagram

prissy pig

Priscilla, a kismalac kicsit máshogyan él, mint a legtöbb malac, azt is mondhatnánk, hogy ő a malacok császára. Gazdája nemcsak minőségi ételekkel táplálja, hanem fel is öltözteti. És még Starbucks kávéval is pózoltatja. Ennek a malacnak arany élete van. J

@trotterpupinstagram

trotterpup

Az elképesztően aranyos francia bulldognak, Trotter-nek sincs problémája a pózolással. Nem csalás, nem ámítás, ő bizony szívesen visel kalapot, parókát, sminket, tematikus Sherlock Holmes outfitet, de akár Christian Loubiutin cipőt is. A stílusos kutyus több mint 200 000 követővel rendelkezik.

 

@changothehandsomepittie – instagram

chango

Igazi kis gengszter stílusban nyomja az 5 éves pitbull, aki Evelyn Ramirez és Juan Manuel házi kedvence. Chango Leon olyan, mint egy igazi kaméleon, az elegánstól kezdve a hipsterig bármiben jól érzi magát.

 

@_unlikelyfriends_ – instagram

unlikelyfriends

Mindenki tudja, hogy kutya és macska között nem létezik barátság. Ám ezt a tényt a San Franciscóban élő páros teljes mértékben megcáfolja. A két háziállat egy fedél alatt él, és nemcsak remekül kijönnek egymással, hanem minden nap ugyanolyan ruhában feszítenek. Kettőjük között a problémát maximum a méretbeli különbség okozhatja.

A világháló legcukibb kutyusai pedig a következők:

digby

montjiro

toastmeet

 

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.