Kövess minket

Bulvár

Lehet, hogy 2018 van, de 50 Cent és Ja Rule még mindig beefelnek

Vannak dolgok, amik sosem változnak.

Megosztva

Forrás:

Beefnek lehet egyáltalán még nevezni 50 Cent és Ja Rule marakodását? A két rapper gyakorlatilag olyan régóta kóstolgatja egymást, hogy az egész inkább „A szomszéd nője mindig zöldebb” két tatájának csínytevéseire hasonlít, mint igazi, szívből jövő beefre. Fifty persze mindig is nagy troll volt, beszól ő mindenkinek, akivel csak egy hangyányi problémája van, de Ja Rule mégis különleges számára. Érezni rajta, hogy extra odafigyeléssel és nüansszal válogatja a neki címzett mémeket, csak hogy érezze a törődést. 

Így volt ez tegnap is, mikor 50 azon kuncogott, hogy vajon hogyan reagálna Ja Rule, ha a fia már századszorra kérdezné meg, hogy nézheti-e a „Power” című 50 Cent műsort a TV-ben.

[instagram]BfKd7rnlI0q[/instagram]

Ja nem volt rest válaszolni a Valentin-napi üzenetre (mondtam én, hogy titkon szeretik egymást), és bedobta 50 fiának, Marquise-nek a szavait: „Ja Rule volt az első, aki énekelt és rappelt is. Emiatt egy csomó Ja Rule-t hallgatok„. Az idézet egy tavalyi Rap-Up interjúból származik. A rapper még megtoldotta azzal, hogy örül, hogy nem csak Marquise-t, de az apját is inspirálta zenéjével.

Remélem azért ezután felhívták egymást, hogy boldog Valentin-napot kívánjanak a másiknak.

[instagram]BfLnBvsHfX0[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük