Kövess minket

Hiphop

Lehúzták Iggy Azalea szaúdi koncertjét, miután kiszakadt a nadrágja a színpadon

Megosztva

Rövidre zárták Iggy Azalea Szaúd-Arábiában adott koncertjét, miután a helyi hatóságok nem nézték jó szemmel, hogy kiszakadt a nadrágja és feminizmusról beszélt a színpadon.

Mint a lenti videón látható, a szőke rapper magabiztosan táncolt a színpadon, amikor a latex body-jának alsó része hirtelen felszakadt a bal combján. Egy pillanatnyi pánik villan át Azalea arcán, de végül a lehető legjobban kezelte a kínos pillanatot, és folytatta az éneklést, miközben mindent megtett, hogy elrejtse a fedetlen testét. Végül valaki a stábból hozott neki egy takarót. Még néhány dal elhangzott, de Iggy koncertjét aztán lehúzták.

Szaúd-Arábia… SZERETLEK TÉGED!!!! És annyira sajnálom, hogy nem engedték, hogy befejezzem a műsoromat” – tweetelte Iggy a hétvégén a rajongóknak. „Ez nem a promoter hibája, aki a showt rendezte, mert ők csodálatos emberek, és mindannyian folytatni akartuk, de a hatóságok nem engedték, mert szétrepedt a nadrágom.”.

Amikor valaki megkérdezte, hogy Azalea nadrágcseréje nem volt-e elég az erkölcs-rendészetnek, elárulta, hogy a feminizmusról szóló üzenetei lehettek, amik feltették az i-re a pontot. „Azt mondtam: „Hölgyeim, sikítsatok, ez a nők világa!”. És úgy tűnik, ez a hatóságoknak nem tetszett. Lol” – árulta el.

Iggy amúgy korábban arról beszélt, hogy visszavonul a zenéléstől, pár napja mégis új dallal jelentkezett, alább lehet csekkolni.

(Dailymail)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés