Kövess minket

Pop

Leleplező könyvet írt a Michael Jackson haláláért felelős orvos

A gondolatlanságból elkövetett emberölésért két évre ítélt doki saját szemszögéből mondja el az igazat

Megosztva

Az egész világ úgy tartja, igencsak ludas Michael Jackson 2009-ben bekövetkezett halálában Dr. Conrad Murray. Ezt nyomatékosítja, hogy a bíróság szerint sem ártatlan a kedves doki, ugyanis az esküdtszék gondatlanságból elkövetett emberölés miatt marasztalta el. Murray most könyvet írt a Pop Királya mellett betöltött szerepéről. Már a címe is beszédes, benne van a visszatérés: This is It.
A kezelőorvos könyve nagyjából arról szól, hogy Murray mindenben ártatlan. Semmi köze Jackson halálához, de például azt is leírja, hogy az sem az ő hibája, hogy meg kellett csalnia kedves feleségét. Murray leleplezéseket ígér, és sok témát valóban nyers őszinteséggel érint. Például a nevezetes fehéredést, amely kapcsán megtudjuk, Jacko szerint nem volt bőrbetegsége.

[vembed youtube=”W_SLU3m6uCA” ]

Murray úgy mutatja be az énekest, mint közeli barátját, akiről nem tudja elképzelni, hogy gyerekeket molesztált volna – habár hozzáteszi, hogy Jackson egy alkalommal említette neki, szívesen feleségül venne egy 13 éves lányt, vagy ha ez lehetetlen, Emma Watsont, aki akkoriban még tíz éves sem volt. Az orvos szerint a Pop Királya gyakran volt közönséges, ezenkívül szomorú embernek látta. A könyvben szó esik sok mindenről, drogokról és alkoholizmusról is, vagy éppen arról, Jackson arról beszélt a doktornak, agyátültetést szeretne…

Forrás:

Murray mindvégig tagadta, hogy köze volna Jacko halálához.. Az ominózus estéről 2009. június 25-én) így beszélt: „Biztos vagyok benne, hogy miután elaltattam, fölébredt, és a saját, rejtegetett szereihez nyúlt. Nem öltem meg Jackson, ő gyógyszerfüggő volt. Nem voltam az ellensége. Minden este fogtam a péniszét, minden este, mert katéterezni kellett őt. Ennyire közel álltunk egymáshoz…”

A könyv megrendelhető a neten, például az Amazonon.

[highlight]Kapcsolódó cikkek:

Elárverezés előtt Michael Jackson csodás Neverlandja

Michael Jackson lánya: apámat meggyilkolták!

Paris Jacksonnak hányingere lett attól, ahogy apját ábrázolják a Michael Jackson filmben

[/highlight]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés